Kutyanapközi

A kutyanapközi Vértesacsán egy kényelmes és praktikus lehetőség, hogy kutyád mind fizikai, mind pszichikai szükségleteit kielégítsd. Míg Te intézed a dolgodat, kutyád szakszerű felügyelet mellett játszik, rohangál, tanulja a csoportos együttlét szabályait. Igény esetén elmegyünk érte, majd a kutyanapközi végeztével haza is visszük.
Ha érdekel és kipróbálnád, keress meg minket! A kutyád biztosan élvezni fogja!

  • Nem szeretnéd otthon hagyni egyedül?
  • Szeretnéd kutyák között, szakszerű felügyelet mellett hagyni?
  • Dolgod lenne, de nem viheted magaddal?

A kutyanapközi, mint szolgáltatás Amerikában és Angliában a legelterjedtebb, de a világ számos pontján kezd egyre népszerűbb lenni. Kutyanapközi is többféle lehet, mi azokat a napköziket vettük alapul, ahol a kutyusokat nem csak megőrzik, hanem gondoskodnak róla, hogy megfelelően legyenek foglalkoztatva, le legyenek mozgatva, és szellemileg is le legyenek fárasztva.

A kutyanapközi olyan a kutyádnak, mint a kisgyerekeknek az óvoda. Napközben, amíg te dolgozol, ügyeidet intézed, vagy olyan helyekre mész, ahova nem viheted magaddal a kedvencedet, nem kell otthon hagynod egyedül! Hozd el hozzánk, és mi vigyázunk rá, játszunk vele, lemozgatjuk, és ha kéred, még tanítjuk is. Így a napját aktívan, kutyák között játszva, tanulva töltheti. Boldogan, vidáman jönnek hozzánk és előre örülnek a többi kutya társaságának, élvezik a rengeteg játékot, futkározást a délutáni viszontlátásig.
A csoportos együttlétnek és a szakszerű felügyeletnek köszönhetően, folyamatosan fejlődnek a szociális készségeik, az egymással és az emberekkel szembeni viselkedésük.